Samenwerking met Rijwielpaleis Bilthoven voor nog meer MTB beleving

Sinds deze herfst werken wij samen met Rijwielpaleis Bilthoven voor een nog betere mountainbikebeleving voor onze klanten. Wij verzorgen de mountainbike clinics voor klanten van Rijwielpaleis Bilthoven. Omgekeerd biedt Rijwielpaleis Bilthoven ons technische ondersteuning op onze fietsen en kunnen ze mountainbikes leveren die wij inzetten voor tochten en mountainbike clinics met onze deelnemers. Daarnaast organiseren we samen mountainbike-evenementen, zoals workshops over materiaal en afstelling van je fiets, testdagen en mountainbike tochten vanaf onze basis op Landgoed Ginkelduin in Leersum.

We vinden elkaar in onze gedeelde passie voor en visie op de mountainbikesport
Gideon Lamot van MTB Gids Heuvelrug en Roy van der Pal van Rijwielpaleis Bilthoven vinden elkaar in hun gedeelde visie op het mountainbiken. We dragen allebei graag ons steentje bij om zoveel mogelijk mensen op de mountainbike te kunnen laten genieten van de natuur, te laten werken aan hun conditie en hun vaardigheden te verbeteren. Beide heren hechten ook veel waarde aan de kwaliteit van hun dienstverlening; alle collega’s zijn opgeleid voor hun vak. Zo hebben de technici van Rijwielpaleis Bilthoven technische opleidingen en cursussen gevolgd en zijn onze gids/ instructeurs opgeleid door het Nederlands Instituut voor Mountainbikegidsen (NIMG).

Houd Instagram en Facebook in de gaten voor acties en evenementen
Het eerste voorbeeld van onze samenwerking is de testdag met Santa Cruz, die eind oktober plaatsvond. Roy en Gideon hebben al meer ideeën voor meer gezamenlijke evenementen en acties, dus houd onze pagina’s op Instagram en Facebook in de gaten!


App met ons