Evenementen bij ons op Landgoed Ginkelduin: testdag Santa Cruz mountainbikes

Zondag 31 oktober hadden we Santa Cruz te gast bij ons op het landgoed. Samen met Rijwielpaleis Bilthoven en Rein Veenendaal fietsen organiseerden we een ‘testdag’ voor de nieuwe modellen van Santa Cruz. Daarnaast konden gasten deelnemen aan een van onze mtb clinics ‘low speed skills’. En onder het genot van een hapje en drankje de testrit evalueren en natuurlijk bijpraten.

25 nieuwe mountainbike modellen om te testen
Deelnemers aan de testdag konden 25 verschillende nieuwe Santa Cruz mountainbikes aan de tand voelen op een speciaal bewegwijzerd gedeelte van de mountainbikeroute Leersum en natuurlijk op ons eigen trainingsparcours. Santa Cruz had hiervoor de Bronson, 5010, Megatower, Hightower, Nomad, Bullit en natuurlijk de nieuwe Blur meegenomen. Vooral voor die laatste was veel belangstelling; Dit nieuwe XC flagship is bij uitstek geschikt voor onze Nederlandse trails

Mini clinics low speed skills
Naast het testen organiseerden we vanuit MTB Gids Heuvelrug verschillende mini-clinics voor low speed vaardigheden. Op lage snelheid goede controle hebben over je fiets betekent dat je dit op hoge snelheid in ingewikkelde situaties ook beter kunt. Van de een slakkenrace tot trackstand (stilstaan op de fiets) en bochten of slalommen op lage snelheid; Alles om een goede balans en controle op de mountainbike. Leuk om terug te horen dat ook meer gevorderde rijders aan het leren waren!

Zoek jij ook een mooie locatie voor je fiets- of mountainbike event?
Op ons terrein hebben we verschillende velden voor evenementen. Zo hebben we aan de rand van het park tegen de bosrand aan een schitterend omzoomd perceel van 600m2. Direct aan de ruime parkeerplaats. Dit veld is naast onze mountainbikeschuur (met stroom, water, koelkast en toilet), direct aan ons clinicveld. Ons trainingsparcours ligt op 100 meter afstand en op zo’n 300 meter afstand ligt de mountainbikeroute Leersum. Hier organiseerden wij ook de Santa Cruz-dag.

Naast dit perceel beschikken we over een groot (sport)veld van ruim 4.000 m2 voor grotere evenementen. Ook binnen hebben we verschillende (vergader)zalen en bedrijfsruimtes voor bijeenkomsten en evenementen.  Natuurlijk kunnen wij het eten en drinken volledig verzorgen. Van een eenvoudig koffie/thee-arrangement tot complete lunches, borrels en diners.

Zoek jij een mooie locatie voor jouw (zakelijke) bijeenkomst of (mountainbike) event in midden Nederland, in de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en toch op slechts 7 automintuten van de A12? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.App met ons