Begeleide mountainbiketochten

Op pad met ervaren, gediplomeerde en lokale gidsen

MTB tocht

Je hebt (enige) ervaring op de mountainbike en bent nog niet zo goed bekend met alle (11!) mtb routes op de Utrechtse Heuvelrug. Je wilt lekker mountainbiken zonder op de route of op de tijd te hoeven letten? Of misschien wil je gewoon een ochtend op middag op pad met vrienden? Dan is een begeleide mtb tocht iets voor jou!

Naast onze mtb clinics (waar een tocht van een uur bij zit) verzorgen we mtb privé tochten op maat op de Utrechtse Heuvelrug. We starten deze mountainbike tochten vaak bij ons het op landgoed maar kunnen ook op een andere locatie afspreken. Je kunt vooraf je voorkeuren aangeven over welke route(s), de lengte, duur (of hoogtemeters:-). Leuke stukken of mooie afdalingen doen we natuurlijk nog een keer! En natuurlijk hebben wij wat lekkers mee voor onderweg.

Onze gediplomeerde gidsen zijn opgegroeid op de heuvelrug en kennen de bossen en routes als hun broekzak. Ze kunnen je er van alles over vertellen en zorgen er ook voor dat je op tijd weer terug bent. Als je nog geen mountainbike hebt kun je deze bij ons huren.

Als je nog nooit een mtb clinic hebt gedaan om de basis mountainbike vaardigheden te leren raden we je aan eerst een van onze mountainbike clinics te volgen Een mooie mtb tocht (van een uur) over de route Leersum is altijd onderdeel van onze clinics. 

MTB tocht praktisch:

  • Duur 2,5 uur (start 9.30u of 13.00u)
  • Kosten 180 euro + 50 per extra uur
  • Eigen groep met max 6 deelnemers
  • Inclusief wat lekkers onderweg
  • Huur mtb + helm + vignet 25 euro pp
  • Startlocatie: Landgoed Ginkelduin in Leersum. Andere locaties mogelijk.

Dit zeggen onze klanten

Mooie MTB middag!!

Rated 5 out of 5
Dimitri

Mooie zondag in de bossen

Rated 5 out of 5
Mark

Beyond our expectation

Rated 5 out of 5
Shinji

Heerlijke clinic in prachtige omgeving

Rated 5 out of 5
Maud
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 70 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Volg onze avonturen op Facebook:

23 hours ago

MTB Gids Heuvelrug
Mooie doelen dit weekend😁☀️🚴🏻🚴🏻💪Van teambuilding tot voorbereiding buitenland trips en van kids veilig op de trail tot drop-offs, steil klimmen en snelle bochten. We zijn dankbaar dat we weer zoveel mensen mochten helpen met hun sportieve ambities🙏#mtbclinic #mtbclinics #Mountainbikeclinic #mountainbiketour #mtbtrail #mtbtrails #utrechtseheuvelrug #mtbgids #mountainbikegids #NimG #mountainbike #mtblife #nationaalparkutrechtseheuvelrug #molecatenginkelduin #leersum #leersumsebossen #landgoedginkelduin #ginkelduin #lovemyjob #bedrijfsuitje #teamuitje ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

MTB Gids Heuvelrug
Behendigheidsoefeningen op de mountainbike met 25 graden? Dan halen wij de waterpistolen erbij 😁🥳☀️. Gisteren weer een mooie middag met 16 kids van @novi_mundi_utrecht 🤩🚴🏻🚴🏻🌲 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Blogs MTB Gids Heuvelrug

MTB Tocht

App met ons