Ook met de huidige maatregelen kun je mtb clinics boeken. Neem bij vragen even contact op.

MTB clinic

(Beter) leren mountainbiken in een schitterende omgeving

MTB clinic

Je hebt weinig ervaring op de mountainbike of je fietst misschien al een tijdje maar hebt nog nooit een mtb clinic gevolgd? Je wilt je vaardigheden verbeteren om met meer plezier en meer ontspannen over de mtb routes te gaan? Of misschien wil je gewoon met vrienden een sportieve en gezellig ochtend of middag in een mooie omgeving? Dan is deze mountainbike clinic geschikt voor jou! 

We starten de mountainbike clinic met de basischecks van fiets en uitrusting. Waar let je op voordat je op pad gaat? Daarna gaan we aan de slag met de belangrijkste mtb vaardigheden: Houding, kijken, schakelen, remmen, en bochten. Na deze vaardigheden geoefend te hebben op ons clinic veld gaan we door naar ons mtb bos met eigen trainingsparcours voor een aantal leuke oefeningen. Het laatste uur rijden we een mooie tocht over delen van de mountainbike route Leersum om de vaardigheden in de praktijk te brengen! Onze gidsen en instructeurs zijn opgeleid om jou op een veilige manier te begeleiden.

De mtb clinic wordt gegeven bij ons het op landgoed waar we beschikken over eigen mtb clinic velden en een eigen mountainbikebos met trainingsparcours. Hier hebben we alle rust en ruimte om te oefenen. 

Je kan deze MTB clinic als privé clinic boeken (1-2 personen of je eigen groep) of aansluiten bij een van onze mtb groepsclinics. Bij een privé clinic kunnen we het niveau en het programma (ter plaatse) aanpassen aan jullie ervaring en wensen. Een mountainbike kun je bij ons huren.


Bekijk de andere mountainbike clinics of bestel een cadeaubon voor deze mtb clinic.

MTB clinic praktisch:

  • Duur 2,5 uur (start 9.30u of 13.00u)
  • Als privé clinic (met 1 of 2 pers) 180 euro
  • Als privé clinic (eigen groep vanaf 3 pers) 60 euro pp (korting bij 6+ pers)
  • Aansluiten bij groepsclinic op za.ochtend 9.30u 60 euro pp (deze gaat door bij min. 3 deelnemers)
  • Huur mtb + helm + vignet 25 euro pp
  • Startlocatie: Landgoed Ginkelduin in Leersum

Volg onze avonturen op Instagram:

Reviews van klanten:

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 24 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Schrijf je in en blijf op de hoogte:


Blogs MTB Gids Heuvelrug

Mountainbike clinic

Mountainbike clinic Utrechtse Heuvelrug

MTB Gids Heuvelrug biedt verschillende mountainbike clinics op de Utrechtse Heuvelrug. Deze mountainbike clinic is geschikt voor jou als je net bent begonnen met mountainbiken of je fietst al een tijdje maar hebt nog geen mountainbike clinic gedaan. Wij hebben ervaren en gediplomeerde mtb instructeurs die je goed kunnen helpen je tijdens deze mountainbike clinic. We maken gebruik van de trainingsfaciliteiten op ons eigen terrein op Landgoed Ginkelduin in Leersum. Middenin de bossen op de Utrechtse Heuvelrug. Hier hebben onze mtb gidsen instructeurs alle rust en ruimte hebben om jouw de mtb vaardigheden aan te leren. Natuurlijk rijden we ook een mooie tocht over delen van de mtb routes Leersum. Soms hebben beginnende mountainbikers nog geen eigen mountainbike. Een mtb kun je daarom bij ons huren tijdens de mtb clinic. Bekijk beschikbare data en vraag je mountainbike clinic aan.  We zien je graag in Leersum!

Mountainbike lessen

MTB les voor mountainbikers. Je wilt graag les krijgen in mountainbiken. Je rijdt al een tijdje op de mountainbike maar wilt meer te weten komen over fiets- en rijtechniek. Beide komen uitgebreid aan bod tijdens onze mountainbike lessen of mtb clinics bij ons op het landgoed. Met onze mtb lessen leren wij deelnemers de belangrijkste mountainbike vaardigheden. Zo kun je goed leren mountainbiken en ga je na een les meer ontspannen en met meer plezier door het bos.  Onze gidsen/instructeurs zijn ervaren en gediplomeerd. Zij helpen je tijdens deze trainingen goed op weg.  We gebruiken hiervoor onze eigen faciliteiten zoals trainingsvelden en een eigen mountainbike trainingsparcours bij ons op het landgoed in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug. Natuurlijk kun je bij ons terecht als je een mountainbike wilt huren voor de clinic.

Mountainbike training

Ben je op zoek naar een mountainbike training? MTB Gids Heuvelrug biedt  trainingen voor mountainbikers. Met onze mtb trainingen of mtb clinics kun je goed leren mountainbiken. Trainingen voor mountainbikers die hun vaardigheden willen verbeteren. Onze ervaren en gediplomeerde mountainbike gidsen helpen je met op weg om beter te leren mountainbiken. Dit doen we op onze schitterende trainingslocatie in de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. We beschikken hier over eigen trainingsvelden en een eigen trainingsparcours voor onze mountainbike trainingen.  Kies uit de beschikbare data en vraag je mountainbike clinic voor aan.

MTB cursus

Wil jij een mountainbike cursus volgen? Wij bieden verschillenden mtb cursussen om (beter) te leveren mountainbiken. Onze gidsen en instructeurs leren jou tijdens een mtb cursus de belangrijkste technieken voor het mountainbiken.  Als je deze mountainbike vaardigheden hebt geleerd tijdens onze cursus ga je met meer plezier over de mountainbikeroutes. Om beter te leren mountainbiken kun je deelnemen aan de mtb cursus. Tijdens deze cursus clinic leer je alles wat er komt kijken bij het beter leren mountainbiken. Wij leren je de basis- en veiligheids checks, houding op de mountainbike, goed kunnen remmen op de mtb en bochten maken. De mtb cursus duurt 2,5 uur. We starten op ons eigen mountainbike clinic veld en gebruiken ook ons trainingsparcours in het mtb bos. Als laatste rijden we een mooie mtb tocht over delen van de mtb route Leersum. Zo kun je gelijk alles wat je leert op de mountainbike in de praktijk brengen.  Kijk hier bij de naar de data en reserveer je cursus of clinic.

Alle mountainbike clinics

Maatwerk

Naast clinics en tochten bieden we ook meerdaagse programma’s met overnachting, programma’s voor grotere groepen of helpen je met de organisatie van jouw mountainbike evenement. Kijk bij ‘locatie’ voor ons faciliteiten en neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Cadeaubon

Met onze cadeaubon geef je een origineel en sportief cadeau. We hebben cadeaubonnen voor alle mtb clinics maar ook een cadeaubon met ‘mountainbiketegoed’ voor korting op mountainbike clinics en tochten.

Open chat
App met ons