MTB clinic gezin

Gezellig en sportief mtb uitje voor gezinnen

MTB clinic gezin

Je bent op zoek naar een gezellig en sportief uitje met het hele gezin? Lekker een ochtend of middag buiten bezig zijn in een schitterende omgeving? Dan is de mountainbike clinic gezin geschikt voor jou!

We starten de mountainbike clinic met een leuke warming up. Daarna gaan we aan de slag met de belangrijkste mtb vaardigheden: Houding, kijken, schakelen, remmen, en bochten. Na deze vaardigheden geoefend te hebben op ons clinic veld gaan we door naar ons mtb bos met eigen trainingsparcours voor een aantal leuke oefeningen. Het laatste uur rijden we een mooie tocht over delen van de mountainbike route Leersum! Natuurlijk pauzeren we regelmatig onderweg en hebben we wat te eten en drinken mee. 

Onze gidsen en instructeurs zijn opgeleid om jou en je gezin op een veilige manier te begeleiden. De MTB clinic gezin is ingericht op gezinnen met (jongere) kinderen in verschillende leeftijden. Het niveau van de activiteiten stemmen we af op jouw gezin en met name op je kinderen. Wij zien tijdens de eerste oefeningen wat zij aankunnen en op basis daarvan bepalen we het vervolg en welke route we rijden. Wij kennen de bossen en mtb routes als onze broekzak. Zo kunnen we  stukken overslaan en hebben we diverse ‘shortcuts’ terug. Ook kunnen we opsplitsen mochten er gezinsleden moe worden of vroegtijdig klaar zijn met mountainbiken:-). Op het landgoed is dan genoeg te zien en is ook een speeltuin aanwezig.

De mtb clinic gezin wordt gegeven bij ons het op landgoed waar we beschikken over eigen mtb clinic velden en een eigen mountainbikebos met trainingsparcours. Hier hebben we alle rust en ruimte om te oefenen. In onze ‘MTB schuur’ hebben we eten, drinken en een toilet. Als je (nog) geen mountainbikes kun je deze bij ons huren.


Zijn je kinderen al ouder? Bekijk dan onze andere mountainbike clinics. Je kunt ook een cadeaubon kopen voor deze mtb clinic gezin.

MTB clinic gezin praktisch:

  • Duur 2,5 uur
  • Za en Zo start om 9.30 of 13.00
  • Ma t/m Vr start om 9.30 of 13.00 of 18.30
  • 1 of 2 ouders met 1-3 kinderen: 180 euro
  • Jongste kind tussen 8-12 jaar (>140cm)
  • Huur mtb + helm + vignet 25 euro (kinder mtb 15 euro)
  • 4e en 5e huur mtb gratis
  • Startlocatie: Landgoed Ginkelduin in Leersum

Dit zeggen onze klanten

Super leuke gezinsactiviteit

Rated 5 out of 5
Anna

Hele gave gezinsclinic in de bossen!

Rated 5 out of 5
Kim van Ardenne

Beyond our expectation

Rated 5 out of 5
Shinji

Heerlijke clinic in prachtige omgeving

Rated 5 out of 5
Maud
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 70 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Volg onze avonturen op Facebook:

3 days ago

MTB Gids Heuvelrug
Behendigheidsoefeningen op de mountainbike met 25 graden? Dan halen wij de waterpistolen erbij 😁🥳☀️. Gisteren weer een mooie middag met 16 kids van @novi_mundi_utrecht 🤩🚴🏻🚴🏻🌲 ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 days ago

MTB Gids Heuvelrug
Yes!! Het eerste stuk northshore op ons trainingsparcours 🤩😁, 🥳 Hiermee slijten de heuvels minder uit bij droogte. En natuurlijk tof om op te rijden💪🚴🏻 Met dank aan Richard de trailbuilder🙏 #trailbuilding #northshore #mtbclinic #mtbclinics #Mountainbikeclinic #mountainbiketour #mtbtrail #mtbtrails #utrechtseheuvelrug #mtbgids #mountainbikegids #NimG #mountainbike #mtblife #nationaalparkutrechtseheuvelrug #molecatenginkelduin #leersum #leersumsebossen #landgoedginkelduin #ginkelduin #lovemyjob #bedrijfsuitje #teamuitje ... See MoreSee Less
View on Facebook

Blogs MTB Gids Heuvelrug

Mountainbike clinic gezin

App met ons