Sportieve activiteit cadeau geven

Wat leuk! Je gaat een originele en sportieve beleving cadeau geven

Cadeaubon mtb clinic

Wat is er leuker dan een mtb clinic cadeau geven? Lekker buiten sportief bezig zijn en (samen) grenzen verleggen in een schitterende omgeving!

We bieden cadeaubonnen voor onze mountainbike privé clincs, deelname aan onze mtb groepsclinics of een cadeaubon met een bedrag naar keuze (‘mountainbike tegoed’) voor (korting op) onze mtb clinics.

Bekijk onze mtb clinics  en vul hieronder jouw gegevens in. Je ontvangt een factuur met betaallink en na betaling de digitale en gepersonaliseerde cadeaubon met een unieke code. Deze bon is een jaar geldig en kan verzilverd worden via het aanvraagformulier. Veel plezier met geven:-)


5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 70 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Meer weten over onze locatie en faciliteiten op landgoed Ginkelduin?

MTB Gids Heuvelrug

Landgoed Ginkelduin
Scherpenzeelseweg 53
3956 KD Leersum
06 188 32 867 | info@mtbgidsheuvelrug.nl

Ingang via Molecaten Park Landgoed Ginkelduin

Volg ons ook via Facebook & Instagram

Dit zeggen onze klanten

Wat een aanrader!!!

Rated 5 out of 5
Jarno Berkhof

Leerzame clinic die je nog enthousiaster maakt over MTB'en

Rated 5 out of 5
Suzanne

Beyond our expectation

Rated 5 out of 5
Shinji

Heerlijke clinic in prachtige omgeving

Rated 5 out of 5
Maud

Heel mooi opgebouwde les!

Rated 5 out of 5
Piek

Een aanrader voor iedere beginnende mountainbiker!

Rated 5 out of 5
Koen

Volg onze avonturen op Facebook:

23 hours ago

MTB Gids Heuvelrug
Mooie doelen dit weekend😁☀️🚴🏻🚴🏻💪Van teambuilding tot voorbereiding buitenland trips en van kids veilig op de trail tot drop-offs, steil klimmen en snelle bochten. We zijn dankbaar dat we weer zoveel mensen mochten helpen met hun sportieve ambities🙏#mtbclinic #mtbclinics #Mountainbikeclinic #mountainbiketour #mtbtrail #mtbtrails #utrechtseheuvelrug #mtbgids #mountainbikegids #NimG #mountainbike #mtblife #nationaalparkutrechtseheuvelrug #molecatenginkelduin #leersum #leersumsebossen #landgoedginkelduin #ginkelduin #lovemyjob #bedrijfsuitje #teamuitje ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

MTB Gids Heuvelrug
Behendigheidsoefeningen op de mountainbike met 25 graden? Dan halen wij de waterpistolen erbij 😁🥳☀️. Gisteren weer een mooie middag met 16 kids van @novi_mundi_utrecht 🤩🚴🏻🚴🏻🌲 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Blogs MTB Gids Heuvelrug

Cadeaubonnen MTB clinics

Cadeaubonnen mannen

Leuke cadeaubon voor mannen: geef een mtb clinic cadeau. MTB Gids Heuvelrug biedt verschillende mountainbike clinics voor beginners en gevorderden. Zowel groepsclinics als privé mtb clinics. Voor onze clinics kun je ook een kadobon of kadobonnen kopen. Een mountainbike voor de mannen kun je bij ons huren en kan ook mee op de cadeaukaart. Voor iedere man hebben we vast een cadeaubon of cadeaukaart. Bekijk onze mtb clinics en bestel online een gepersonaliseerde digitale cadeaubon voor mannen.

Cadeabonnen vrouwen

Een cadeaubon voor de vrouw? Wij vinden het fantastisch om te zien dat er steeds meer vrouwen op de mountainbike zitten. Onze cadeaubonnen zijn natuurlijk net zo goed voor vrouwen. Jouw vrouw, vriendin, zus, moeder (of oma) een cadeaubon geven voor een sportieve ochtend of middag?  MTB Gids Heuvelrug biedt verschillende mountainbike clinics voor beginnende en gevorderde vrouwen. Zowel groepsclinics als privé mtb clinics. Voor onze clinics kun je ook een cadeaubonnen kopen. Een mountainbike voor de vrouwen kun je bij ons huren en kan ook mee op de cadeaubon. Ook voor iedere vrouw dus een cadeaubon bij ons. Bekijk onze mtb clinics en bestel online een gepersonaliseerde digitale cadeaubon voor vrouwen.

Cadeaubon uitje voor 2

Actief uitje voor 2 personen? Geef een cadeaubon voor onze mtb clinics cadeau. Voor beginners en gevorderden. Een privé mtb clinic is voor 1 of 2 personen. Geen geef een sportief uitje voor 2 cadeau. Lekker actief buiten bezig zijn in een schitterende omgeving.  Voor onze clinics kun je ook een cadeaubon kopen. Ook een mountainbike kun je erbij huren als dat nodig is.  Bekijk onze mtb clinics en bestel online een gepersonaliseerde digitale cadeaubon uitje voor 2.

Cadeaubon activiteit

Een cadeaubon voor een sportieve activiteit? Die kun je bij ons bestellen. Wij hebben meerder kadobonnen die gepersonaliseerd worden voor degene die jij wilt verrassen. Onze cadeaubon activiteit kun je online bestellen en wordt digitaal verstuurd.  MTB Gids Heuvelrug biedt  mountainbike clinics voor beginnende en gevorderde. Zowel groepsclinics als privé mtb clinics. Je stelt je eigen kadobon samen voor de activiteit die jij wilt geven. Ook een mtb kun je bij ons huren en kan ook mee op de cadeaubon.  Bekijk onze mtb clinics en bestel online een gepersonaliseerde digitale cadeaubon activiteit.

Cadeaubon uitje

Cadeaubonnen voor uitjes zijn leuker dan een cadeaubon voor spullen:-) Geef een mooie beleving cadeau; lekker buiten actief bezig zijn in een schitterende omgeving. Wij hebben verschillende cadeaubonnen voor actieve uitjes. Onze mtb clinics zijn zowel voor beginners als gevorderden. Voor alle mtb clinics hebben we cadeaubonnen. Geen geef een sportief uitje voor 2 cadeau. Als er nog geen mountainbike is kun je deze bij ons huren. Ook dat kan op de cadeaubon.  Bekijk de verschillende mtb clinics en bestel online een gepersonaliseerde digitale cadeaubon voor een sportief uitje.

Cadeaukaart voor sportieve activiteit

Geef een beleving cadeau. Verjaardagen, Feestdagen zoals Kerstmis of Sinterklaas. Een kadobon voor een activiteit is leuk om te geven en te krijgen natuurlijk. Wij hebben cadeaubonnen voor alle clinics. Van beginnende mtb’ers tot gevorderde mtb’ers. Onze cadeaukaarten voor de  sportieve activiteiten kun je gewoon online bestellen. De kadobon is digitaal en sturen we per email toe. De code is een jaar geldig. Je stelt je eigen kadobon samen voor de activiteit die jij kiest. Ook een mtb kun je bij ons huren en kan ook mee op de kadobon.  Bekijk de mtb clinics en bestel jouw digitale cadeaubon

App met ons