MTB clinic gevorderden

De volgende stap in het mountainbiken

MTB clinic gevorderden

Je fietst al een tijd en hebt je eigen mountainbike. Je hebt al een keer een mountainbike clinic gevolgd en beheerst de basis vaardigheden. Je wilt de volgende stap zetten met dynamische mtb rijvaardigheden. Dan is deze mtb clinic voor (licht) gevorderden geschikt voor jou!

We starten de clinic met de belangrijkste checks. Daarna gaan we aan de slag met de dynamische mountainbike vaardigheden: Obstakels rijden, snelle bochten, (stijl) afdalen & (stijl) klimmen en drop-offs & step ups. We maken hierbij gebruik van video analyse zodat goed ziet wat je doet je waar je kunt verbeteren. Onze gidsen en instructeurs zijn opgeleid om jou op een veilige manier te begeleiden.

De MTB clinic (licht) gevorderden wordt gegeven bij ons het op landgoed waar we beschikken over eigen mtb clinic velden en een eigen mountainbikebos met trainingsparcours. Hier hebben we alle rust en ruimte om te oefenen. Het laatste deel van de clinic rijden we een mooie tocht over delen van de de mtb route Leersum die bij ons over het landgoed loopt. Hier weten onze gidsen de beste spots om deze nieuwe vaardigheden te oefenen.

Je kan deze MTB clinic (licht) gevorderden als privé clinic boeken met 1-2 personen of als privé clinic met je eigen groep (vanaf 3 personen). Een privé clinic is altijd op maat en op het niveau van de deelnemers afgestemd.


Bekijk de andere mountainbike clinics van MTB Gids Heuvelrug of bestel een cadeaubon voor deze mtb clinic.

MTB clinic gevorderden praktisch:

  • Duur 3 uur
  • Za en Zo start om 9.30 of 13.00
  • Ma t/m Vr start om 9.30 of 13.00 of 18.30
  • Als privé clinic (met 1 of 2 pers) 195 euro
  • Als privé clinic (eigen groep vanaf 3 pers) 65 euro pp (korting bij 5+ pers)
  • Eigen mountainbike(s) mee
  • Je beschikt over een zeer goede conditie
  • Startlocatie: Landgoed Ginkelduin in Leersum

Dit zeggen onze klanten

Super clinic

Rated 5 out of 5
Julia en Hans

Leuke en leerzame middag

Rated 5 out of 5
Irene

Beyond our expectation

Rated 5 out of 5
Shinji

Heerlijke clinic in prachtige omgeving

Rated 5 out of 5
Maud
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 70 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Volg onze avonturen op Facebook:

13 hours ago

MTB Gids Heuvelrug
Mooie doelen dit weekend😁☀️🚴🏻🚴🏻💪Van teambuilding tot voorbereiding buitenland trips en van kids veilig op de trail tot drop-offs, steil klimmen en snelle bochten. We zijn dankbaar dat we weer zoveel mensen mochten helpen met hun sportieve ambities🙏#mtbclinic #mtbclinics #Mountainbikeclinic #mountainbiketour #mtbtrail #mtbtrails #utrechtseheuvelrug #mtbgids #mountainbikegids #NimG #mountainbike #mtblife #nationaalparkutrechtseheuvelrug #molecatenginkelduin #leersum #leersumsebossen #landgoedginkelduin #ginkelduin #lovemyjob #bedrijfsuitje #teamuitje ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

MTB Gids Heuvelrug
Behendigheidsoefeningen op de mountainbike met 25 graden? Dan halen wij de waterpistolen erbij 😁🥳☀️. Gisteren weer een mooie middag met 16 kids van @novi_mundi_utrecht 🤩🚴🏻🚴🏻🌲 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Blogs MTB Gids Heuvelrug

MTB voor gevorderden

Mountainbiken gevorderden

Mountainbiken voor gevorderden. Je kunt al goed mountainbiken en hebt de basisvaardigheden goed onder de knie. Als je ook al een keer een mtb clinic hebt gevolgt is het misschien tijd voor de volgende stap; mountainbike clinic voor gevorderden. MTB Gids Heuvelrug biedt voor gevorderden en licht gevorderden deze mtb clinic aan.  Wij hebben ervaren en gediplomeerde mtb instructeurs die gevorderde mountainbikers goed kunnen helpen je tijdens de mtb clinic voor gevorderden.  We maken gebruik van ons eigen terrein waar onze mtb instructeurs alle rust en ruimte hebben om jouw de deze dynamische mtb vaardigheden aan te leren. We starten met de belangrijkste mtb checks en gaan daarna aan de slag met de mtb aanvalshouding, obstakels rijden, bochten en remmen op snelheid en natuurlijk klimmen en dalen. We gaan ervanuit dat je over een goede conditie beschikt en 2,5 uur intensief bezig zijn zijn op de mountainbike.  Bekijk beschikbare data en vraag je clinic aan voor gevorderde mountainbikers. Kies ‘mtb clinic gevorderden’voor gevorderde mountainbikers. We zien je graag in Leersum!

MTB training gevorderden

MTB trainingen voor gevorderden.  Met onze mtb trainingen of mtb clinics voor licht gevorderde en meer ervaren mountainbikers leren wij deelnemers dynamische mtb vaardigheden; aanvalshouding, obtstakels rijden, klimmen, dalen en remmen en bochten op snelheid. Zo kun je beter leren mountainbiken en ga je met meer vertrouwen over de mtb trails door het bos. Voor licht gevorderde en gevorderde mtb’ers die hun mtb skills willen verbeteren bieden wij de mtb clinic voor gevorderden. Onze ervaren en gediplomeerde mtb instructeurs helpen je tijdens deze mtb trainingen goed op weg met de volgende stap in jouw mtb vaardigheden.  We gebruiken hiervoor onze eigen faciliteiten zoals trainingsvelden en een eigen mountainbike trainingsparcours. Bekijk hier de beschikbare data en vraag je mtb clinic aan mountainbikers. We zien je graag in Leersum!

App met ons