MTB clinic vrijgezellenfeest

Unieke sportieve beleving op schitterend landgoed

MTB clinic vrijgezellenfeest

Een sportieve en gezellige ochtend of middag met voor een vrijgezellenfeest. Volledig verzorgd, met koffie/thee, lunch borrel of een hapje eten? Dat kan op onze schitterende locatie op Landgoed Ginkelduin in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug.

Voor heren en dames met een vrijgezellenfeest bieden wij volledige verzorgde mtb clinics bij ons op het landgoed. Je wordt ontvangen met koffie, thee of een sapje. We starten de mtb clinic met een warming-up. Daarna gaan we aan de slag met een paar leuke oefeningen voor de belangrijkste mtb vaardigheden. We maken hiervoor gebruik van onze eigen clinic velden en eigen mountainbikebos met trainingsparcours waar we alle rust en ruimte hebben.

Als de basis gelegd is komt het een leukste deel; een tocht over de mooiste trails van het mountainbike routenetwerk op de Utrechtse Heuvelrug. Voor grotere groepen rijden we met meerdere gidsen zodat we ook met meer ervaren deelnemers net een paar andere stukjes van de trail kunnen rijden. 

Voor alle vrijgezellenfeesten ligt de nadruk op de onderlinge band en gezellig op pad zijn met elkaar. Onze mtb clinic vrijgezellenfeest is hierop afgestemd. Wij zorgen ook voor mountainbikes, helmen en vignetten. De clinic duurt zo’n 2,5 uur en kan natuurlijk afgesloten worden met lunch, borrel of diner in het parkrestaurant. Deelnemers die niet kunnen of willen mountainbiken kunnen op pad met onze IVN natuurgids voor een mooie wandeling door de schitterende omgeving.

 

Neem voor een voorstel op maat contact met ons op of bekijk de andere mountainbike clinics van MTB Gids Heuvelrug. 

MTB clinic vrijgezellenfeest

  • Datum, duur en starttijd in overleg (clinic zelf zo'n 3 uur)
  • Inclusief mountainbikes, helmen en vignetten
  • Wandeling met natuurgids voor deelnemers die niet op de mtb kunnen of willen
  • Inclusief koffie, thee en sapje
  • Optioneel: lunch, borrel of hapje eten
  • Startlocatie: Landgoed Ginkelduin in Leersum
  • Begeleiding door ervaren en gediplomeerde gidsen

Dit zeggen onze klanten

Onwijs leuk en actief vrijgezellenfeest

Rated 5 out of 5
Mark Holierhoek

Prettige clinic, mooie tocht

Rated 5 out of 5
Wessel

Beyond our expectation

Rated 5 out of 5
Shinji

Heerlijke clinic in prachtige omgeving

Rated 5 out of 5
Maud
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 70 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Volg onze avonturen op Facebook:

3 days ago

MTB Gids Heuvelrug
Behendigheidsoefeningen op de mountainbike met 25 graden? Dan halen wij de waterpistolen erbij 😁🥳☀️. Gisteren weer een mooie middag met 16 kids van @novi_mundi_utrecht 🤩🚴🏻🚴🏻🌲 ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 days ago

MTB Gids Heuvelrug
Yes!! Het eerste stuk northshore op ons trainingsparcours 🤩😁, 🥳 Hiermee slijten de heuvels minder uit bij droogte. En natuurlijk tof om op te rijden💪🚴🏻 Met dank aan Richard de trailbuilder🙏 #trailbuilding #northshore #mtbclinic #mtbclinics #Mountainbikeclinic #mountainbiketour #mtbtrail #mtbtrails #utrechtseheuvelrug #mtbgids #mountainbikegids #NimG #mountainbike #mtblife #nationaalparkutrechtseheuvelrug #molecatenginkelduin #leersum #leersumsebossen #landgoedginkelduin #ginkelduin #lovemyjob #bedrijfsuitje #teamuitje ... See MoreSee Less
View on Facebook

Blogs MTB Gids Heuvelrug

Vrijgezellenfeest actief

Ben je op zoek naar een actief vrijgezellenfeest. Voor mannen of voor vrouwen? Hiervoor hebben wij de mtb clinic vrijgezellenfeest. Een actieve middag op de mountainbike met aansluitend een borrel en of een hapje eten. Een vrijgezellenfeest is altijd leuk. Een actief vrijgezellenfeest nog veel leuker! Lekker actief buiten bezig zijn met je groep. Natuurlijk met een borrel en eten.  Je wordt begeleid door ervaren en gedilomeerde gidsen. Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag de mtb clinic vrijgezellenfeest aan. 

App met ons