Jouw evenement op Landgoed Ginkelduin

Schitterende locatie voor buiten evenementen

Evenementen

Op onze schitterende locatie op Landgoed Ginkelduin in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug hebben we verschillende velden voor evenementen. Aan de rand van het park tegen de bosrand aan een omzoomd perceel van 600m2. Direct aan de ruime parkeerplaats. Dit veld is naast onze mountainbikeschuur (met stroom, water, koelkast en toilet), direct aan ons clinicveld. Ons trainingsparcours ligt op 100 meter afstand en op zo’n 300 meter afstand ligt de mountainbikeroute Leersum. 

Naast dit perceel beschikken we over een groot (sport)veld van ruim 4.000 m2 voor grotere evenementen. Ook binnen hebben we verschillende (vergader)zalen en bedrijfsruimtes voor bijeenkomsten en evenementen.  Natuurlijk kunnen wij het eten en drinken volledig verzorgen. Van een eenvoudig koffie/thee-arrangement tot complete lunches, borrels en diners.

Zoek jij een mooie locatie voor jouw evenement, bijeenkomst in midden Nederland, in de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en toch op slechts 7 automintuten van de A12? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Praktisch: Evenementen

  • Datum en duur in overleg
  • Buitenvelden 600m2 of 40.000 m2
  • Met stroom en water
  • Toiletten en douches
  • Inclusief catering
  • Ruime parkeerplaatsen
  • Optioneel: combinatie met clinics van MTB Gids Heuvelrug
  • Optioneel: overnachtingen
  • Locatie is Landgoed Ginkelduin in Leersum (7 autominuten van A12 Maarsbergen)

Dit zeggen onze klanten

Tof bedrijfsuitje!

Rated 5 out of 5
Allegro Medical

Great company outing experience!

Rated 5 out of 5
Tengfei

Beyond our expectation

Rated 5 out of 5
Shinji

Heerlijke clinic in prachtige omgeving

Rated 5 out of 5
Maud
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 70 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Blogs MTB Gids Heuvelrug

Volg onze avonturen op Facebook:

20 hours ago

MTB Gids Heuvelrug
Mooie doelen dit weekend😁☀️🚴🏻🚴🏻💪Van teambuilding tot voorbereiding buitenland trips en van kids veilig op de trail tot drop-offs, steil klimmen en snelle bochten. We zijn dankbaar dat we weer zoveel mensen mochten helpen met hun sportieve ambities🙏#mtbclinic #mtbclinics #Mountainbikeclinic #mountainbiketour #mtbtrail #mtbtrails #utrechtseheuvelrug #mtbgids #mountainbikegids #NimG #mountainbike #mtblife #nationaalparkutrechtseheuvelrug #molecatenginkelduin #leersum #leersumsebossen #landgoedginkelduin #ginkelduin #lovemyjob #bedrijfsuitje #teamuitje ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

MTB Gids Heuvelrug
Behendigheidsoefeningen op de mountainbike met 25 graden? Dan halen wij de waterpistolen erbij 😁🥳☀️. Gisteren weer een mooie middag met 16 kids van @novi_mundi_utrecht 🤩🚴🏻🚴🏻🌲 ... See MoreSee Less
View on Facebook
App met ons