Reviews

Wat klanten van ons vinden

5
Rated 5 out of 5
5 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Excellent100%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%

Leerzame clinic die je nog enthousiaster maakt over MTB'en

Rated 5 out of 5
October 30, 2021

Na een paar keer met vrienden mee te zijn geweest met MTB’en vond ik het leuk eens een echte clinic te volgen om de techniek goed aan te leren. Ruud legde eerst de basistechniek uit van houding, remmen, principe van ver vooruit kijken en erna hebben we in het oefenbos verschillende oefeningen gedaan. Erg fijne manier om meer vertrouwen te krijgen op de MTB. Als afsluiting twee trails gedaan in het Leersumse bos om de techniek in de praktijk te brengen. Ik vond het echt een waardevolle clinic en ben nu besmet met het MTB-virus! 😁.

Suzanne

Actief en leerzaam!

Rated 5 out of 5
October 28, 2021

Samen met mijn zoontje (10 jr) een superleuke en leerzame Mountainbike clinic gedaan bij Gideon. De clinic was goed opgebouwd. Het was voor ons een perfecte combinatie van informatie over basistechnieken, oefenen op hun unieke privé terrein en daarna lekker actief op een mooi stukje trail. Gideon is geduldig en leuk met kinderen. Hij geeft duidelijke instructies en tips. De locatie is prachtig en alles was goed verzorgd. Een aanrader!

Marja

Veilig ‘in het echie’ oefenen

Rated 5 out of 5
October 25, 2021

Op een zonnige zaterdagochtend volgden mijn vriend en ik hier een basis clinic en die was in alle opzichten top! In een klein clubje kreeg we goede persoonlijke tips van Ruud, die er een ontspannen ochtend van maakte. Het oefenbos vond ik heel leuk: ‘in het echie’ kunnen oefenen, zonder dat je andere mountainbikers in de weg zit. Daarna het ‘echte’ bos in was de kers op de taart: de perfecte manier om de basisbeginselen in de praktijk te brengen! Het contact van tevoren met Gideon was verliep ook erg prettig en persoonlijk. Een aanrader!

Pien

Super clinic met het hele gezin

Rated 5 out of 5
October 24, 2021

Gister een super clinic gedaan met 2 tiener kids onder begeleiding van Gideon. Er zat van alles in: de basis vaardigheden, een oefen trail op het eigen terrein en daarna een flink stuk van de Leersumse trail met technische stukken en wat mooie flow paden om lekker op snelheid door de mooie bossen te knallen. Super herfstvakantie activiteit!

Jasper

Hele gave gezinsclinic in de bossen!

Rated 5 out of 5
October 19, 2021

Wij waren onervaren maar hebben op een speelse manier de basisvaardigheden geleerd op een mooi oefenterrein in de bossen en daarna een beginnerstrail gedaan samen met de kinderen en onze enthousiaste en professionele gids Gideon.
Het was super om dit als gezin met elkaar te doen in de prachtige Leersumse bossen.

Kim van Ardenne

Vakkundig en relaxed

Rated 5 out of 5
October 18, 2021

Goede opbouw van de clinic; vertrouwd raken met de bike, op een bospad en dan de trail. Goed verzorgd, oog voor veiligheid en welbevinden. TOP.

Frederik

Mooie zondag in de bossen

Rated 5 out of 5
October 17, 2021

Privé clinic van Gideon gehad met ons gezin. Hij is een fijne instructeur. Daarna nog een mooie afwisselende tocht met flowy stukken en klimmetjes. Plus als bonus nog leuke foto’s van de clinic. Helemaal top.

Mark

Geweldig verjaardagscadeau

Rated 5 out of 5
October 16, 2021

Voor mijn verjaardag een mountainbike clinic gekregen. Ik had al wel een paar tochten gereden, maar kon wel wat aanwijzingen m.b.t. techniek gebruiken. De clinic werd gegeven door Ruud en was uitstekend verzorgd. Eerst de basisbeginselen op hun eigen terrein en daarna een stuk van de MTB route die langs het terrein loopt. Door de positieve manier van aanwijzingen geven zat ik aan het einde van de ochtend een stuk zekerder op de fiets.

Han

Fantastische middag gehad

Rated 5 out of 5
October 16, 2021

Voor een vrijgezellen een geweldige middag gehad. Goed georganiseerd, uitstekend materiaal en schitterende omgeving. Kortom zeker een aanrader!

Maarten

Met meer plezier op de MTB

Rated 5 out of 5
October 7, 2021

Bij Gideon een privé-clinic gedaan. Ontspannen sfeer, duidelijk instructies, oefeningen en goede tips. Daarna samen een rondje over de track van Leersum. Ik kon meteen een aantal oefeningen in de praktijk brengen terwijl Gideon meekeek en aanwijzingen gaf. Precies op maat dus.
Het ging al snel een stuk beter. Ik vond het heel erg leerzaam en zit nu met meer plezier op de MTB!

Paul

Gezellige en leerzame middag in het bos

Rated 5 out of 5
September 27, 2021

Met een groepje van twee moeders en vier dochters hebben we een clinic gevolgd. Dat was heel nuttig en leerzaam. Daarna heerlijk gefietst in de bossen en als gezellige afsluiting nagenieten met een drankje in het zonnetje in het bos. Echt een top middag!

Marjolijn

Blogs