Reviews

Lees wat klanten over ons schrijven

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 70 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Reviews van klanten:

Geen titel

Rated 5 out of 5
mei 16, 2022

Ik heb een fantastische clinic gekregen van Guus. Veel geleerd, nieuwe tips en trucs maar natuurlijk ook fantastisch genoten van de MTB route. Een echte aanrader voor iedereen om dit een keer te doen.

Frank

veel geleerd!

Rated 5 out of 5
mei 13, 2022

Vanmorgen met Gideon op pad. Ook al mtb ik al een paar jaar en heb ik al eens vaker ‘les’ gehad, er was nog genoeg te leren!! Fijn om maar met twee te zijn, zo heb je veel persoonlijke aandacht en kun je echt aan je eigen punten en angsten werken. Goede adviezen! En nu blijven oefenen 🙂

Dagne

Geen titel

Rated 4 out of 5
mei 13, 2022

Vandaag een leuke en leerzame clinic gevolgd bij Gideon. Voldoende handvatten gekregen om nu zelf mee verder te kunnen.

Helma Breunissen

Geen titel

Rated 5 out of 5
mei 6, 2022

Leuke clinic gedaan als gezin met dochter van 12 en zoon van bijna 9 jaar. Stuk techniek geleerd en daarna de bossen in voor het ‘echte’ werk. Zeker aan te raden deze clinic!

Reinier

Gezins clinic

Rated 5 out of 5
mei 5, 2022

Super leuke en leerzame dag gehad, met professionele begeleider met veel mensen kennis die het maximale eruit haalt. Ook namens kinderen (2×17 1×12 jaar)een dikke pluim.

Hans

Leuk en leerzaam

Rated 5 out of 5
mei 5, 2022

Mijn man en ik hebben eind april een privéclinic gedaan. Guus was onze instructeur. De oefeningen en tips die we in het begin van de clinic kregen, gingen we later meteen toepassen op een stuk van de Leersum-track. Heel leerzaam, mooi hoe je met een paar duidelijke aandachtspunten meteen veel beter gaat fietsen. Dank voor de leuke middag!

Judith

Privé MTB clinic met Guus

Rated 5 out of 5
mei 3, 2022

Wij hebben een fantastische privé clinic gekregen van Guus. Veel geleerd, nieuwe tips en trucs maar natuurlijk ook fantastisch genoten van de MTB route. Een echte aanrader voor iedereen om dit een keer te doen.

Annemiek

MTG Gids Heuvelrug

Rated 5 out of 5
mei 3, 2022

Super leuke middag gehad met ons gezin!!! Helemaal enthousiast geworden en hele goede tips gehad van Gideon, daarna lekker op pad over de mountainbike tracks, een echte aanrader voor een sportieve middag!

Margriet

Prive clinic met Gideon was super!

Rated 5 out of 5
mei 3, 2022

Ik heb veel geleerd tijdens mijn prive clinic met Gideon; over houding, balans en verplaatsen van zwaartepunten en dergelijke technieken om goed en snel de mtb tracks te attacken :). Goede en duidelijk uitleg en ook fijn om na wat delen track te rijden meteen feedback te krijgen met wat aandachtspunten, zodat ik daarna er meteen weer mee verder kon. Echt een aanrader!

Joris Koster

Komen zeker weer terug!

Rated 5 out of 5
april 30, 2022

Erg leuke en leerzame ochtend gehad met ons gezin met jongens van 7 en 10! Goed opgebouwde clinic waar precies gekeken wordt naar niveau van de deelnemers en daarop aangepast.
Op speelse en persoonlijke manier wordt iedereen gemotiveerd en pakken zo de tips en technieken snel op. Hele gezin erg enthousiast geworden om extra te oefenen en tochten te maken en komen zeker later nog een keer terug!

Maarten

Heel professionele clinic, veel geleerd!

Rated 5 out of 5
april 30, 2022

Ontzettend fijne clinic heb ik vandaag gevolgd. Het begon al bij de ontvangst; ontspannen en vriendelijk werd ik ontvangen. Daarna meteen goede technische tips en tricks geleerd; remmen, balans, bochten het kwam allemaal aan bod. Vol vertrouwen vervolgens echt aan de slag gegaan. Met veel persoonlijke aandacht en met concrete aanwijzingen veel geleerd. Veel dank Guus voor je enthousiasme en deskundige begeleiding. Je bent me zeker enthousiast gemaakt om verder aan de slag te gaan. Ik raad het volgen van een clinic via mtbgidsheuvelrug zeker aan aan anderen. Veel dank!

Anneke

Heel toffe clinic!

Rated 5 out of 5
april 30, 2022

Deze clinic is echt heel tof om te doen en aangepast op je eigen niveau. Gezellige instructeur en goede instructies. Fijn om eerst wat basistechnieken te kunnen oefenen voor we daadwerkelijk de “baan” opgingen!

Chris

Leerzame en gezellige clinic

Rated 5 out of 5
april 24, 2022

Gideon heeft ons heel geduldig een hele leerzame clinic gegeven. Eerst op hun eigen terrein allerlei oefeningen gedaan en daarna een gedeelte van route Leersum gereden. Onderweg kregen we veel tips waar we zeker mee verder kunnen. Was super leuke ervaring samen met mijn zoon.

Joke Appeldoorn

Erg veel gehad aan de privé les met Gideon’

Rated 5 out of 5
april 24, 2022

Een erg leerzame en leuke middag gehad waarbij ik veel goeie tips en tricks gekregen heb over oa houding en techniek. Daarna direct in de praktijk gebracht onder begeleiding en met goede feedback! Zeker een aanrader, ook voor de iets meer gevorderde fietser!

Jacco Appeldoorn

Onwijs leuk en actief vrijgezellenfeest

Rated 5 out of 5
april 24, 2022

In overleg met MTB Gids Heuvelrug hebben we een mooi programma op maat kunnen samenstellen voor een vrijgezellen clinic.
Tips en trucs vooraf en daarna een fantastische tocht door de mooie omgeving.
Fijne, ervaren gidsen die echt met je meedenken.
En een toplocatie met toffe, uitdagende MTB trails.
Echt een aanrader!

Mark Holierhoek

Wereld cadeau! Supervriendelijke toppers met kennis van zaken én van mensen.

Rated 5 out of 5
april 23, 2022

Een clinic cadeau gedaan aan mijn vrouw die wat artrose en reuma klachten heeft. Gideon belde om even door te nemen wat de wensen en issues waren, gaf direct eerlijk aan geen fysiotherapeut te zijn maar wel kennis wat de juiste houding is voor spieren, rug en andere ledematen. Tijdens de clinic blijkt dat de mannen meer dan voldoende kennis hebben en ze hebben haar veilig door het parcours geloodst. Ze kwam thuis met een grote grijns en mag altijd even overleggen als ze een fiets wil kopen. Toppers!

Jolanda Fortuyn

Informeel, professioneel, leuk en sportief!

Rated 5 out of 5
april 23, 2022

Begin april hebben wij een clinic van Gideon mogen volgen. De clinic was zomaar geregeld en vastgelegd dankzij een snelle reactie op de reservering en vragen. Dit was onze eerste ervaring met mountainbiken. Na praktische oefeningen en duidelijke uitleg hierbij hebben we een leuke en fanatieke tocht door de mooie omgeving gemaakt. Door de oefeningen voelde ik mij meteen prettig en veilig op de mountainbike. Daarnaast kwamen we als groepje steeds weer even samen om te evalueren. Ik vond het een heel prettig idee dat Gideon kritisch bleef op het toepassen van de vaardigheden die we bij het begin hadden geleerd.
Van begin tot eind hadden wij een glimlach op ons gezicht, wat een heerlijke en mooie ochtend hebben wij gehad! Dit smaakt zeker naar meer. Dank hiervoor en de leuke foto’s achteraf. 🙂

Esther

Doen!

Rated 5 out of 5
april 22, 2022

Vanmiddag heb ik, beginnend mountainbiker, een privé clinic gevolgd bij Guus. Wat een toffe ervaring, deskundig en geduldig(!) heeft hij mij de basistechnieken bijgebracht en hebben we een diverse tracks gereden. Ga hier zeker nog een keer een vervolg clinic doen!

Loes

Professionele clinic

Rated 5 out of 5
april 16, 2022

Gezellige en leerzame clinic gehad vandaag van Guus en Gideon.
We hadden het geluk met zijn drieën 2 ervaren, professionele instructeurs op pad te mogen.
We kregen veel individuele aandacht om onze techniek en materiaal te verbeteren.
We kunnen er mee aan de slag .
Met dank aan Gideon hebben we leuke foto’s van deze dag !

Fred , Yolanda ,Aty

Geweldige ervaring | Bedrijfs meeting en Mountainbiken

Rated 5 out of 5
april 13, 2022

Wow als je een activiteit wil combineren met vergaderen dan is dit the place to be.
Organisatie is geweldig en denken echt met je mee. Mountainbike clinic was top.

Miranda Vonk

Volg onze avonturen op Instagram:

Reviews van klanten:

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 70 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Schrijf je in en blijf op de hoogte:


Volg onze avonturen op Facebook:

3 days ago

MTB Gids Heuvelrug
Behendigheidsoefeningen op de mountainbike met 25 graden? Dan halen wij de waterpistolen erbij 😁🥳☀️. Gisteren weer een mooie middag met 16 kids van @novi_mundi_utrecht 🤩🚴🏻🚴🏻🌲 ... See MoreSee Less
View on Facebook

5 days ago

MTB Gids Heuvelrug
Yes!! Het eerste stuk northshore op ons trainingsparcours 🤩😁, 🥳 Hiermee slijten de heuvels minder uit bij droogte. En natuurlijk tof om op te rijden💪🚴🏻 Met dank aan Richard de trailbuilder🙏 #trailbuilding #northshore #mtbclinic #mtbclinics #Mountainbikeclinic #mountainbiketour #mtbtrail #mtbtrails #utrechtseheuvelrug #mtbgids #mountainbikegids #NimG #mountainbike #mtblife #nationaalparkutrechtseheuvelrug #molecatenginkelduin #leersum #leersumsebossen #landgoedginkelduin #ginkelduin #lovemyjob #bedrijfsuitje #teamuitje ... See MoreSee Less
View on Facebook

Blogs MTB Gids Heuvelrug

App met ons