Teambuilding op de Utrechtse Heuvelrug

Sportieve en gezellige dag met je collega's

Teambuilding

Een sportieve en gezellige teambuilingsdag met je team? Volledig verzorgd met eten en drinken? Dat kan op onze schitterende locatie op Landgoed Ginkelduin in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug.

Voor (management)teams, afdelingen en bedrijven organiseren we verzorgde teambuildingsdagen bij ons op het landgoed. In de ochtend een verassend programma met leuke activiteiten gericht op het versterken van de onderlinge band en leren kennen en waarderen van elkaars kwaliteiten.

Na een goed verzorgde lunch worden jullie opgehaald voor een sportieve en gezellige middag op de mountainbike. Eerst gaan we aan de slag met een aantal leuke oefeningen om de belangrijkste mountainbike vaardigheden te leren. Ook hier wordt weer volop samen gewerkt. We maken hiervoor gebruik van onze eigen clinic velden en eigen trainingsparcours waar we alle rust en ruimte hebben. Als de basis gelegd is maken we een tocht over de mountainbike routes van het netwerk op de Utrechtse Heuvelrug

Wij zorgen ook voor alle benodigde materialen zoals mountainbikes, helmen en vignetten. Natuurlijk zijn onze gidsen/instructeurs opgeleid op hun vakgebied. Dat geldt ook voor onze teamcoach die het ochtendprogramma begeleid. De teambuildingsdag kan afgesloten worden met borrel en/of een hapje eten in het parkrestaurant. 

Vraag hier een offerte aan voor teambuilding.  Neem voor andere wensen of maatwerk vragen contact met ons op

Praktisch: Teambuilding

  • 1 dag; Datum, starttijd in overleg
  • Unieke locatie in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug
  • Begeleiding door ervaren gediplomeerde coach, gidsen & instructeurs
  • Verzorgd met Koffie/thee/sapje en lunch/borrel of een hapje eten
  • Locatie is Landgoed Ginkelduin in Leersum
  • Centraal in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug
  • 7 autominuten van A12 (afsl 22 Maarsbergen/Leersum)

Dit zeggen onze klanten

Perfecte teamdag op de Utrechtse Heuvelrug

In de ochtend een werksessie in het Landhuis, lunch in het restaurant en aansluitend een leuke MTB-clinic van Ruud: een super teamdag!

Dank aan Gideon en Ruud voor de fijne communicatie vooraf, jullie flexibiliteit en goede begeleiding. De locatie, lunch en clinic waren uitstekend verzorgd!

Avatar for Robert Barclay - Gemeente 's-Hertogenbosch
Robert Barclay - Gemeente 's-Hertogenbosch

Superleuk bedrijfsuitje

Met pak ‘m beet 25 man hebben we een fantastisch bedrijfsuitje gehad. Gezellige ontvangst, goede instructie vooraf om je zeker te laten voelen, en na een testparcours op pad! Toffe smalle slingerpaadjes, heuveltjes, sprongetjes. Noem maar op. En voor de iets minder avontuurlijke collega’s was er ook een relaxtere route. Voor ieder wat wils dus! En dat werkte, want iedereen kwam grijnzend weer terug. Allemaal genoten. Aanrader!

Avatar for Hester
Hester

Teamuitje Achmea

Top begeleid door Guus en goede tips gehad. Aantal collega’s had nog nooit op single tracks gereden en waren erg enthousiast. Super gedaan dus!

Avatar for Eric van Haren
Eric van Haren
4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 149 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Blogs MTB Gids Heuvelrug

Volg onze avonturen op Facebook:

Omslagafbeelding voor MTB Gids Heuvelrug
262
MTB Gids Heuvelrug

MTB Gids Heuvelrug

Mountainbike clinics & tochten op de Utrechtse Heuvelrug

5 hours ago

MTB Gids Heuvelrug
Yes🎉 Su-per-blij met onze nieuwe dropoff 🤩🤘 Instelbaar op 25, 50 en 75cm 💪. Eigen ontwerp en gister gebouwd door Ruud en Gideon. Toffe aanvulling op de jumpline en andere features in ons mountainbikebos. De dropoff komt in het programma voor gevorderde rijders en in onze nieuwe Alpen clinic. In verband met de veiligheid is de dropoff standaard op slot🔒#trailbuildinglife #trailbuilders #trailbuilding #mtb #mtbclinic #mtbclinics #Mountainbikeclinic #mountainbiketour #mtbtrail #mtbtrails #mtbheuvelrug #mtbutrechtseheuvelrug #utrechtseheuvelrug #mtbgids #mtbinstructor #mountainbikegids #mountainbike #molecatenginkelduin #leersum #leersumsebossen #landgoedginkelduin #ginkelduin #lovemyjob #guidelife #mtbpassion #nimg #rijwielpaleisbilthoven ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 day ago

MTB Gids Heuvelrug
Vorig weekend sneeuw en vandaag een biertje in de zon☀️🍻 Welverdiend overigens voor deze jarige jop die door zijn vrienden werd meegenomen op mountainbike avontuur bij ons 😁🎉🚴#mtb #mtbclinic #mtbclinics #Mountainbikeclinic #mountainbiketour #mtbtrail #mtbtrails #mtbheuvelrug #mtbutrechtseheuvelrug #utrechtseheuvelrug #mtbgids #mtbinstructor #mountainbikegids #mountainbike #mtblife #mountainbikelife #nationaalparkutrechtseheuvelrug #molecatenginkelduin #leersum #leersumsebossen #landgoedginkelduin #ginkelduin #lovemyjob #guidelife #mtbpassion #mtbguidelife #bedrijfsuitje #teamuitje #nimg #rijwielpaleisbilthoven ... See MoreSee Less
View on Facebook
App met ons