MTB clinic beginners

Mountainbiken voor beginners; leren mountainbiken in een schitterende omgeving

MTB clinic beginners

Je hebt geen of nauwelijks ervaring op de mountainbike en wilt (beter) leren mountainbiken. Of je wilt ontdekken of het mountainbiken iets voor jou is. Of misschien wil je gewoon een sportieve en gezellig ochtend of middag met vrienden in een mooie omgeving. Dan is deze mtb clinic beginners geschikt voor jou! 

De mtb clinic wordt gegeven bij ons het op landgoed waar we beschikken over eigen mtb clinic velden en een eigen mountainbikebos met trainingsparcours. Hier hebben we alle rust en ruimte om te oefenen. Onze gidsen en instructeurs zijn opgeleid om jou op een veilige manier te begeleiden.

We starten de mountainbike clinic met de basischecks van fiets en uitrusting. Waar let je op voordat je op pad gaat? Daarna gaan we aan de slag met de mtb basisvaardigheden: Houding, kijken, schakelen, remmen, en bochten. Na deze vaardigheden geoefend te hebben op ons clinic veld gaan we door naar ons mtb bos met eigen trainingsparcours voor een aantal leuke mtb oefeningen. Het laatste uur rijden we een mooie tocht over delen van de mountainbike route Leersum om de vaardigheden in de praktijk te brengen!

Je kan deze mtb clinic als privé clinic boeken (1-2 personen of je eigen groep) of aansluiten bij een van onze mtb groepsclinics. Bij een privé clinic kunnen we het niveau en het programma (ter plaatse) aanpassen aan jullie ervaring en wensen. Een mountainbike kun je bij ons huren.


Bekijk de andere mountainbike clinics of bestel een cadeaubon voor deze mtb clinic.

MTB clinic beginners praktisch:

  • Duur 2,5 uur
  • Za en Zo start om 9.30 of 13.00
  • Ma t/m Vr start om 9.30 of 13.00 of 18.30
  • Als privé clinic (met 1 of 2 pers) 180 euro
  • Als privé clinic (eigen groep vanaf 3 pers) 60 euro pp (korting bij 5+ pers)
  • Aansluiten bij groepsclinic op za.ochtend 9.30u 60 euro pp (deze gaat door bij min. 3 deelnemers)
  • Huur mtb + helm + vignet 25 euro pp
  • Startlocatie: Landgoed Ginkelduin in Leersum

Dit zeggen onze klanten

Heel mooi opgebouwde les!

Rated 5 out of 5
Piek

Een aanrader voor iedere beginnende mountainbiker!

Rated 5 out of 5
Koen

Beyond our expectation

Rated 5 out of 5
Shinji

Heerlijke clinic in prachtige omgeving

Rated 5 out of 5
Maud
4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 90 reviews)
Uitstekend94%
Heel goed6%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Volg onze avonturen op Facebook:

15 hours ago

MTB Gids Heuvelrug
Deze 8 vrienden gingen vandaag gewoon de hele dag met ons op pad☀️ Dat kan natuurlijk ook😁🥳. Ontvangst met koffie en daarna een clinic in de ochtend. Lekkere lunch op ons bosterras🥪 en smiddag 's een mooie tocht over de routes Leersum en Amerongen💪🚴🏻🚴🏻. Natuurlijk afgesloten met een gezellige borrel op het bosterras 🍻#mtb #mtbclinic #mtbclinics #Mountainbikeclinic #mountainbiketour #mtbtrail #mtbtrails #mtbheuvelrug #mtbutrechtseheuvelrug #utrechtseheuvelrug #mtbgids #mtbinstructor #mountainbikegids #NIMG #mountainbike #mtblife #mountainbikelife #nationaalparkutrechtseheuvelrug  #molecatenginkelduin #leersum #leersumsebossen #landgoedginkelduin #ginkelduin #lovemyjob #guidelife #mtbpassion #mtbguidelife #bedrijfsuitje #teamuitje #NIMG #rijwielpaleisbilthoven ... See MoreSee Less
View on Facebook

3 days ago

MTB Gids Heuvelrug
Vandaag was dit gezellige team van NIKE de hele dag bij ons te gast voor een sportief vergaderarrangement👉 In de ochtend ontvangst met koffie gevolgd door een mountainbike clinic met schitterende tocht☀️🌲🚴🏼‍♀️🚴🏻. Na het douchen stond de lunch klaar in ons Landhuis waar ze de rest van de dag hun eigen programma hadden. Afsluitend een gezellige borrel op het terras🍻 Op onze website lees je alles over deze arrangementen voor teams en bedrijven. #mtb #mtbclinic #mtbclinics #Mountainbikeclinic #mountainbiketour #mtbtrail #mtbtrails #mtbheuvelrug #mtbutrechtseheuvelrug #utrechtseheuvelrug #mtbgids #mtbinstructor #mountainbikegids #NIMG #mountainbike #mtblife #mountainbikelife #nationaalparkutrechtseheuvelrug #molecatenginkelduin #leersum #leersumsebossen #landgoedginkelduin #ginkelduin #lovemyjob #guidelife #mtbpassion #mtbguidelife #bedrijfsuitje #teamuitje #sportiefvergaderen ... See MoreSee Less
View on Facebook

Blogs MTB Gids Heuvelrug

Mountainbiken voor beginners

Mountainbiken beginners

MTB voor beginners. Waar te beginnen als je wilt leren mountainbiken?  Met onze mtb trainingen of mtb clinics voor beginners leren wij deelnemers de belangrijkste mtb vaardigheden. Zo kun je goed leren mountainbiken en ga je meer ontspannen en met meer plezier door het bos. Voor beginnende mtb’ers die goed willen leren mountainbiken bieden wij de mtb clinic voor beginners. Onze ervaren en gediplomeerde mtb instructeurs helpen je tijdens deze trainingen goed op weg met de belangrijkste mtb vaardigheden.  We gebruiken hiervoor onze eigen faciliteiten zoals trainingsvelden en een eigen mountainbike trainingsparcours. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor een mountainbike als je deze nog niet hebt.

MTB voor beginners

Mountainbiken beginners. Je wilt beginnen met mountainbiken en een mtb clinic volgen voor beginners? Daarvoor bieden wij een mtb clinic mountainbiken voor beginners.  Voor beginnende mountainbikers die het mountainbiken goed onder de knie willen krijgen. Wij hebben ervaren en gediplomeerde mtb instructeurs die beginners goed kunnen helpen je tijdens de mtb clinic voor beginners. We maken gebruik van ons eigen terrein waar onze mtb instructeurs alle rust en ruimte hebben om jouw de mtb vaardigheden aan te leren. Veel beginners hebben (nog) geen eigen mountainbike. Een mtb kun je daarom bij ons huren tijdens de mtb clinic voor beginners. Bekijk beschikbare data en vraag je clinic aan voor beginnende mountainbikers. Kies ‘mtb clinic beginners’ voor voor beginnende mountainbikers. We zien je graag in Leersum!

Mountainbike training voor beginners

Ben je op zoek naar een mountainbiketraining voor beginners? MTB Gids Heuvelrug biedt deze trainingen voor beginnende mountainbikers. Met onze mtb trainingen of mtb clinics kun je goed leren mountainbiken. Voor beginnende mountainbikers die hun vaardigheden willen trainen ontwikkelden wij de mtb clinic voor beginners. Onze ervaren en gediplomeerde mtb instructeurs helpen je tijdens deze trainingen goed op weg met de belangrijkste mtb vaardigheden. Dit doen we op een schitterende trainingslocatie in de bossen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. We beschikken hier over eigen trainingsvelden en een eigen trainingsparcours voor onze mountainbike trainingen.  Kies uit de beschikbare data en vraag je mountainbike training voor beginners aan.

Leren mountainbiken

Wil jij leren mountainbiken? Onze ervaren en gediplomeerde mtb gidsen instructeurs leren jou de belangrijkste vaardigheden voor het mountainbiken.  MTB Gids Heuvelrug heeft veel mensen met plezier leren mountainbiken. Als je deze mountainbike vaardigheden hebt geleerd ga je met meer plezier over de mountainbikeroutes. Om goed te leren mountainbiken kun je deelnemen aan de mtb clinic voor beginners. Tijdens deze mtb clinic leer je alles wat er komt kijken bij het starten met mountainbiken. Wij leren je de basis- en veiligheids checks, houding op de mountainbike, goed kunnen remmen op de mtb, bochten maken en natuurlijk schakelen. De mtb clinic voor beginners duurt 2,5 uur. We starten op ons eigen mountainbike clinic veld en gebruiken ook ons trainingsparcours in het mtb bos. Als laatste rijden we een mooie mtb tocht over delen van de mtb route Leersum. Zo kun je gelijk alles wat je leert op de mountainbike in de praktijk brengen. Wil jij leren mountainbiken? Kijk hier bij de naar de data en reserveer een clinic voor beginners.

App met ons