loader-logo

Voor bedrijven

Sportieve bedrijfsclinics en vergader arrangementen op de Utrechtse Heuvelrug

Bedrijfsclinic

Samen met je collega's een sportieve, gezellige en ontspannen mountainbike clinic volgen in de bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug? We starten met de basischecks en warming-up. Daarna gaan we aan de slag met leuke oefeningen voor houding, remmen, schakelen en bochten. Als de basis gelegd is maken we tocht over de mooiste trails van het mtb routenetwerk op de Utrechtse Heuvelrug. Wij zorgen voor mountainbikes, helmen en vignetten. De clinic duurt 2,5 uur en kan natuurlijk afgesloten worden met lunch, borrel of diner.

Bedrijfsclinic + vergaderarrangement

Je start de ochtend in een van onze vergaderaccomodaties met je eigen programma. Je kiest voor het Landhuis (6-40p), of een van de vergaderappartementen Beuk (6-20p) en Kastanje (6-18p). Bekijk de foto's en meer informatie hieronder op de pagina.

Koffie en thee worden natuurlijk door ons geregeld. En na een goed verzorgde lunch worden jullie om 13.00 opgehaald voor een mountainbike clinic.

Clinic in de middag:
Na de warming up gaan we aan de slag met een aantal leuke oefeningen om de basisvaardigheden aan te leren. Daarna maken we een ontspannen tocht over de mooiste trails van van het mtb routenetwerk op de Utrechtse Heuvelrug. Wij zorgen voor mountainbikes, helmen en vignetten. De clinic duurt 2,5 uur en kan natuurlijk afgesloten worden met een borrel of diner.

Maatwerk voor bedrijven

Wij bieden ook meerdaagse bedrijfsarrangementen met of zonder overnachting, arrangementen voor grotere groepen of helpen je met de organisatie van jouw evenement.

Vergaderlocatie Landhuis

Het landhuis op Molecaten Park Landgoed Ginkelduin is een bijzondere en sfeervolle accommodatie voor een bedrijfsbijeenkomst. Het Landhuis heeft op de begane grond verschillende ruimtes die allemaal tot je beschikking staan: Entree met zitje, bar (met televisie) en ruime loungehoek. Gang (met garderobe) die toegang geeft tot: Vergaderzaal (dvd/cd-speler, beamer en scherm), biljartkamer, keuken, tussenkamer en twee toiletten. Het Landhuis heeft wifi, een eigen parkeerplaats en een heerlijk terras. De vergaderzaal kan in verschillende opstellingen gebruikt worden en biedt zo plaats aan 6-40 personen.

Vergaderlocaties Beuk & Kastanje

Vergaderappartementen Beuk en Kastanje zijn huiselijk ingericht. Met een grote leefruimte met lange eettafel, gezellige zithoek en tv en een ruime open keuken met kookeiland. Er zijn geen beamer en groot scherm aanwezig. Deze ruimtes lenen zich uitstekend voor brainstorm sessies en bijeenkomsten in een meer informele setting.

Beuk en Kastanjes hebben dezelfde inrichting en zijn beide ook voor overnachtingen te boeken. Beuk is met 315m2, 4 badkamers en 10 slaapkamers geschikt voor maximaal 20 personen en Kastanje met 270m2, 3 badkamers en 9 slaapkamers voor 18 personen. Neem contact met ons op voor meerdaagse arrangementen.

Blogs