Sportief uitje met het team

Sportieve en gezellige ochtend of middag met collega's

Sportief teamuitje

Een sportieve en gezellige ochtend of middag met collega’s? Volledig verzorgd, met koffie/thee, lunch borrel of een hapje eten? Dat kan op onze schitterende locatie op Landgoed Ginkelduin in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug.

Voor (management)teams, afdelingen en bedrijven bieden wij volledige verzorgde teamuitjes  bij ons op het landgoed. Je wordt ontvangen met koffie, thee of een sapje. Daarna volgt een gezellige en vooral sportieve mountainbike clinic met het team gevolgd door een tocht over een van de mooiste mountainbikeroutes op de Utrechtse Heuvelrug. Naast mountainbiken organiseren we een bootcamp clinics, hardloop clinics en mooie wandelingen onze natuurgids. Natuurlijk kunnen de verschillende clinics ook naast elkaar zodat teamleden kunnen kiezen. Zo maken we samen een gezellig en vooral sportief programma van. We gebruiken onze eigen trainingsvelden en eigen activiteitenbos met mountainbike trainingsparcours. Hier hebben we alle rust en ruimte om met jouw team aan de slag te gaan.

Voor veel van onze klanten ligt de nadruk op de onderlinge band en sportief gezellig op pad zijn met elkaar. Het sportieve teamuitje is hierop afgestemd. Wij zorgen ook voor alle benodigde materialen zoals mountainbikes, helmen en vignetten. Het sportieve programma kan natuurlijk afgesloten worden met lunch, borrel of een hapje eten in het parkrestaurant. 

Vraag een offerte aan of combineer een teamuitje  met een van onze vergaderarrangementen op het landgoed. In de ochtend je eigen programma in een van onze vergaderaccomodaties en in de middag het teamuitje! Neem voor andere wensen of maatwerk vragen contact met ons op

Praktisch: Sportief teamuitje

  • Datum, duur en starttijd in overleg
  • Unieke locatie in de bossen op de Utrechtse Heuvelrug
  • Mountainbiken, hardlopen, bootcamp, wandelen
  • Inclusief materiaal
  • Begeleiding door ervaren en gediplomeerde gidsen/instructeurs
  • Verzorgd met Koffie/thee/sapje en lunch/borrel of een hapje eten in parkrestaurant
  • Locatie is Landgoed Ginkelduin in Leersum
  • Centraal in Nederland op de Utrechtse Heuvelrug
  • 7 autominuten van A12 (afsl 22 Maarsbergen/Leersum)

Dit zeggen onze klanten

Tof bedrijfsuitje!

Rated 5 out of 5
Allegro Medical

Great company outing experience!

Rated 5 out of 5
Tengfei

Beyond our expectation

Rated 5 out of 5
Shinji

Heerlijke clinic in prachtige omgeving

Rated 5 out of 5
Maud
5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 70 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Blogs MTB Gids Heuvelrug

Volg onze avonturen op Facebook:

21 hours ago

MTB Gids Heuvelrug
Mooie doelen dit weekend😁☀️🚴🏻🚴🏻💪Van teambuilding tot voorbereiding buitenland trips en van kids veilig op de trail tot drop-offs, steil klimmen en snelle bochten. We zijn dankbaar dat we weer zoveel mensen mochten helpen met hun sportieve ambities🙏#mtbclinic #mtbclinics #Mountainbikeclinic #mountainbiketour #mtbtrail #mtbtrails #utrechtseheuvelrug #mtbgids #mountainbikegids #NimG #mountainbike #mtblife #nationaalparkutrechtseheuvelrug #molecatenginkelduin #leersum #leersumsebossen #landgoedginkelduin #ginkelduin #lovemyjob #bedrijfsuitje #teamuitje ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 days ago

MTB Gids Heuvelrug
Behendigheidsoefeningen op de mountainbike met 25 graden? Dan halen wij de waterpistolen erbij 😁🥳☀️. Gisteren weer een mooie middag met 16 kids van @novi_mundi_utrecht 🤩🚴🏻🚴🏻🌲 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Actief bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een actief bedrijfsuitje? MTB Gids Heuvelrug biedt  verschillende actieve bedrijfsuitjes voor bedrijven die op stap gaan. Denk aan een volledig verzorgde mtb clinic voor bedrijven. Of een vergaderarrangement met een actieve middag op de mountainbike? Bedrijfsuitjes zijn leuk maar een actief bedrijfsuitje nog veel leuker. Tijdens onze mtb clinic ben je samen met je collega’s op pad en leer je een aantal handige vaardigheden op de mountainbike. Daarna maken we een tocht door de schitterende omgeving. Je wordt begeleid door ervaren en gediplomeerde gidsen. Bekijk hier het overzicht van onze actieve bedrijfsuitjes of boek direct een van onze arrangementen. 

Actief teamuitje

Ben je op zoek naar een actief teamuitje of actieve teamuitjes? Wij hebben verschillende actieve teamuitjes voor teams die met elkaar op pad gaan voor een leuke dag. Bekijk onze vergaderarrangementen met een actieve middag op de mountainbike of natuurlijk een mountainbike clinic voor bedrijven waarbij je lekker actief bezig met met je team.  Teamuitjes zijn natuurlijk leuk maar een actief teamuitjes is nog veel leuker:-)  Bekijk hier het overzicht van onze actieve teamuitjes of boek direct een van onze arrangementen. 

Actief personeelsuitje

Mountainbiken als actief personeelsuitje. Fijn actief bezig zijn in een schitterende omgeving. MTB Gids Heuvelrug verzorgt graag jouw actieve personeelsuitje. We hebben een mountainbike clinic speciaal voor bedrijven. Volledig verzorgd met eten en drinken. Maar een actief personeelsuitje kan ook met een arrangement bij ons; In de ochtend je eigen programma in ons Landhuis of een van onze vergaderappartementen gevolgd door een actieve middag op de mountainbike. Een personeelsuitjes is altijd leuk en actieve personeelsuitjes in de natuur zijn nog leuker. Je wordt begeleid door ervaren en gediplomeerde gidsen. Bekijk hier het overzicht van onze actieve personeelsuitjes of boek direct een van onze arrangementen. 

Sportief bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een sportief bedrijfsuitje? MTB Gids Heuvelrug biedt  een aantal sportieve bedrijfsuitjes. Zo hebben we een volledig verzorgde mtb clinic voor bedrijven. Of een vergaderarrangement met een sportieve middag op de mountainbike. Bedrijfsuitjes zijn natuurlijk leuk maar een sportief bedrijfsuitje op een schitterende locatie in de natuur is nog veel leuker. Tijdens onze mtb clinic ben je samen met je collega’s op pad en leer je een aantal handige vaardigheden op de mountainbike. Daarna maken we een tocht door de schitterende omgeving. Je wordt begeleid door onze ervaren en gediplomeerde gidsen. Bekijk hier het overzicht van onze sportieve bedrijfsuitjes of boek direct een van onze sportieve arrangementen voor bedrijven. 

App met ons